Sotia lui Dacian Ciolos, modestie rara. Spectatorii din Oradea habar n-au avut cine a cantat in fata lor

news

Valerie Ciolos, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un concert, sambata seara, la Oradea, dar in total anonimat, anunta ebihoreanul.ro.

Sub pseudonimul Yohanna Grace, ea a cantat in cadrul spectacolului „Regasindu-l pe Brancusi”, de la Casa de Cultura a Sindicatelor, insa fara ca organizatorii sa anunte cine este de fapt artista careia i-a apartinut a doua parte a evenimentului. Secretul a fost tinut la cererea artistei, care nu-si tradeaza identitatea nici pe pagina ei de Facebook.

Yohanna Grace a urcat pe scena dupa orchestra Liceului de Arta Oradea si cea a Asociatiei Muzica e Canto din Italia. Ea a cantat timp de 30 de minute, prezentandu-si in premiera albumul „Grace”.

Prin acest concert, care a avut intrarea libera, organizatorii au dorit sa atraga atentia asupra campaniei de strangere de fonduri pentru achizitia operei „Cumintenia pamantului”, campanie care oficial s-a incheiat vineri, dar conturile nu au fost inca inchise.

Numai ca anonimatul nu foloseste intotdeauna, astfel ca mesajul a ajuns la prea putini oradeni: in uriasa sala a Casei de Cultura a Sindicatelor, abia daca s-au adunat 100 de oameni. Care nici n-au stiut ca in fata lor canta sotia premierului!

Valerie Ciolos a marturisit la Digi 24 Oradea ca muzica este pentru ea un prieten vechi. „Este o pasiune din copilarie, am avut ocazia sa o practic de cand eram mica, din adolescenta, apoi am crescut si odata cu studiile am lasat-o deoparte. Incercarile vietii, am dat la un moment de greu si a trebuit sa gasesc ceva cu care sa ma hranesc si atunci am regasit aceasta pasiune”, a declarat Yohanna Grace.

Sotia premierului a mai spus ca s-a implicat in campania de strangere de fonduri pentru achizitia operei lui Brancusi pentru ca artistul o face sa vibreze.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: