Sotia lui George Alexandru face PRECIZARI despre CAUZA mortii actorului

news

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului George Alexandru a fost depus luni, pentru cateva ore, in foaierul Teatrului Nottara, pentru ca cei care l-au iubit si apreciat sa-i aduca un ultim omagiu.

La capataiul actorului au venit pentru a-si lua ramas bun actorii Alexandru Repan, Cristian Sofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar si Ivan Patzaichin.

Sotia actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. „A fost minunat. Un suflet minunat, un sot extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil”, a spus Manuela Alexandru.

Ea a tinut sa dezminta informatia potrivit careia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspecta, iar familia doreste o ancheta.

„Singura declaratie pe care vreau sa o dau este referitoare la stirea aparuta pe un anumit post de televiziune cum ca a fost o moarte suspecta si cum ca familia ar dori o ancheta. Complet neadevarat. Vreau sa spun in mod oficial: am fost tot timpul in spital, langa sotul meu, doctorii au dat dovada de un devotament incredibil, de un profesionalism desavarsit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricaruia dintre noi, nu e nimic senzational, iar stirile false in astfel de momente arata neprofesionalismul celor care le fabrica. Multumiri personalului din spitalul Fundeni”, a afirmat sotia actorului, citata de Romania TV.

Citeste si: EXCLUSIV. CAUZA mortii marelui actor George Alexandru. O boala foarte grava

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: