Sotia s-a operat in Romania, copiii ii raman in Romania. Respect, domnule ambasador

opinii

Ambasadorul Olandei Matthijs van Bonzel a anuntat ca pleaca de la Bucuresti catre un alt post. In urma sa ramane insa o briza de normalitate si amintirea frumoasa a unui om care iubeste cu adevarat Romania.

Politicienii romani nu au incredere in spitalele din Romania. Isi trateaza problemele de sanatate in clinici de lux din Austria, Elvetia, Statele Unite sau, dupa cum vedem recent, Turcia. Ambasadorul Olandei a avut incredere in sistemul medical romanesc, sotia sa a fost operata la Bucuresti. A avut de a face nu o data, ci de trei ori cu medicii romani si a ramas impresionata. A spus ca a fost mai bine tratata decat cei din Olanda: „Aveti doctori excelenti aici. Sunt surprinsa. Ar trebui sa faceti ceva mai mult pentru infrastructura spitalelor. Dar doctorii sunt excelenti”, a marturisit Cristina van Bonzel Gomez.

Politicienii romani nu au incredere in scolile din Romania. Isi trimit copiii la scoli si universitati scumpe din Elvetia, Statele Unite sau Marea Britanie. Copiii ambasadorului Matthijs van Bonzel au fost alaturi de el si vor ramane la scolile din Romania. „Am fost numit ambasador in Spania. O mare onoare. Vom pleca in septembrie. Ne va lipsi Romania. Cei doi copii vor ramane aici”, a spus sec van Bonzel pe pagina sa de Facebook.

Acesta a fost reprezentantul unei tari straine acuzata deseori de politienii nostri „patrioti” ca ne doreste raul pentru ca nu ne lasa in Schengen sau pentru ca cere mentinerea MCV-ul. Acesta este omul acuzat de politicienii nostri „mandri ca sunt romani” ca face presiuni asupra institutiilor romanesti sau ca intervine in politica noastra interna cand solicita respectarea legilor romanesti si protejarea institutiilor anticoruptie.

Omul acesta a avut incredere sa isi lase ce are mai scump pe lume, sotia si copiii, familia sa, pe mainile romanilor. A acelor romani de care fug politicienii nostri si odraslele aferente cand e vorba de pielea sau genunchiul lor.

Prin cateva gesturi simple si sincere, olandezul van Bonzel a dat mult mai multa incredere romanilor in tara lor de cat o face toata liota de politicieni si parlamentari bastinasi, care de care mai patriot si mai mandru de romanism, insa numai pe ecranele TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: