Sova a ajuns la DNA cu un ochi INVINETIT. Cine l-a BATUT pe senatorul PSD?

news

Look surprinzator al senatorului PSD Dan Sova, joi, la sediul DNA. Adus cu mandat pentru audieri intr-un nou dosar de coruptie, Dan Sova avea un ochi invinetit.

Pe Facebook au aparut imediat o multime de glume pe seama senatorului PSD. Jurnalistul Ionel Stoica a emis mai multe ipoteze care cine l-ar fi putut agresa pe Sova.

„Dan Sova s-a dus azi la DNA cu un ochi umflat si invinetit. Nu, nu e gluma, este real si este vorba despre ochiul drept. Sova este senator PSD al patriei noastre. Ca atare, merita sa ne intrebam cine a indraznit sa atenteze la integritatea corporala a distinsului demnitar roman si-l bata de-a dreptul pe senatorul Sova pana l-a invinetit bine?

1. Deputatul Catalina Stefanescu
2. Alte omoloage ale deputatului Catalina Stefanescu
3. Un coleg de partid
4. Un coleg din Opozitie
5. Ciurel
6. Electoratul
7. Mirul lui Jipa
8. Arsenie Boca
9. Mama ( la sugestia Magdei Magda Gradinaru)
10. „asociatii ” ( la sugestia lui Marian Pop)
11. Soarta ( la sugestia lui Marian Pop)”, a scris Ionel Stoica.

sova batut

 

sova batut 3

Procurorii DNA au sesizat, joi, Parchetul instantei supreme pentru a cere presedintelui Senatului incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova, acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura.

Potrivit procurorilor, in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al centralei de energie termica (CET) Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: