Sova a scapat de GRATII, pentru moment. Este in AREST la domiciliu

news

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca senatorul Dan Sova sa fie plasat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in legatura cu un contract de asistenta juridica de la CET Govora.

Judecatorii de la instanta suprema au respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, urmand ca el sa stea in arest la domiciliu.

Decizia nu este definitiva, iar DNA poate face contestatie.

Dan Sova a fost adus in sala de judecata la citirea deciziei, el fiind scos cu catusele la maini si dus la arestul Politiei Capitalei, de unde va fi eliberat in jurul orei 16,00, la expirarea ordonantei de retinere.

Potrivit DNA, in perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al CET Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: