Spagarul Sorin Oprescu, reinviat si scos si el la lupta cu COVID-19. Urmeaza Sorina Pintea?

news

Sorin Oprescu, condamnat pe fond la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, a inceput sa apara la televiziunile de stiri pentru a-si da cu parerea despre cum lupta autoritatile cu epidemia.

Sambata, Sorin Oprescu a fost invitat la Realitatea Plus, post controlat masiv de PSD. „Dupa Arahat si Banicioiu, l-au inviat si p-asta…”, a comentat Adrian Dobrogea pe Facebook.

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, a cerut recent „imunitate” in privinta achizitiilor de materiale. El a declarat in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 ca „Dupa ce se termina bolasnita asta, pandemia, or sa vina altii sa ne traga de maneca: dar cum ati realizat voi achizitiile? Aici trebuie scos un cadru normativ cat se poate de clar care sa stipuleze foarte clar ca nimeni nu va avea voie sa se atinga de noi in viitor”.

Dialog Adrian Streinu Cercel – Mihai Gadea, redat de Digti FM:

Adrian Streinu Cercel: Primul lucru de care avem nevoie este sa fim lasati in pace sa ne facem treaba.

Mihai Gadea: Cine va deranjeaza?

Adrian Streinu Cercel: Foarte multi. Plecand de la media…

Mihai Gadea: Pai da dar media sa stiti ca va ajuta cel mai mult in zilele astea, plecand de la preventie…

Adrian Streinu Cercel: Da, cu o singura conditie, sa sune mai rar. Au fost zile cand am vorbit de dimineata si pana seara la telefon si nu stiam la ce sa raspund mai intai.

Mihai Gadea: Eu zic ca media face in zilele astea mai mult bine decat rau.

Adrian Streinu Cercel: Al doilea lucru este sa apara un cadru legislativ care sa ne puna la paza de ce va veni. Dupa ce se termina bolasnita asta, pandemia, or sa vina altii sa ne traga de maneca: dar cum ati realizat voi achizitiile? Aici trebuie scos un cadru normativ cat se poate de clar care sa stipuleze foarte clar ca nimeni nu va avea voie sa se atinga de noi in viitor. Daca nu se va intampla asa, urmatorul pas va fi ca acest corp medico-sanitar sa faca un pas in spate. Ganditi-va ca presiunea pe care o duce acest corp medico-sanitar in Romania in acest moment este fantastic de mare.

Mai mult despre:

Comentarii: