„Spagarule!”. Dragnea, umilit de un fost apropiat dupa ce s-a reales cu aclamatii la Congresul PSD. Dezvaluiri despre afacerile liderului PSD

politica

Fostul sef al ANAF, Gelu Stefa Diaconu, publica un mesaj foarte dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta s-a reales in fruntea PSD la congresul partidului.

Diaconu il caracterizeaza drept „mizerabil” si „spagar” pe Liviu Dragnea, dezvaluind ca acesta era foarte interesat de situatia fiscala a Tel Drum. De asemenea, Diaconu mai spune ca seful PSD ii „pupa mainile pana a coate” Laurei Codruta Kovesi.

„Mai, mizerabilule! Esti mizerabil pentru ca incerci sa pacalesti pe toata lumea! Pe noi cei care te-am cunoscut cel putin cativa ani buni, te asigur insa ca nu vei reusi.

Chiar nu iti aduci aminte cat de interesat erai de situatia fiscala a Teldrum?

Chiar ai uitat atat de repede cum ai preluat hotelul Turris, litigiul cu Blejnar si toate celelalte active ale gospodariei de partid din Teleorman?

Chiar te faci ca nu mai stii, imbuibatule, despre partidele vanatoresti din padurile devenite de facto avere proprie? Dar de partidele pescaresti din arealul Belina devenit proprietatea ta si a acolitilor tai?

Chiar poti prosti pe toata lumea ca Fortalezza nu iti trezeste nici o amintire?

Nici macar despre bietul Comana? Bietule spagar, tu crezi ca, daca aduci cateva mii de mufati la banul public sa te aclame, vei prosti toata tara?

Crezi ca daca faci congrese de tip ceausist poti inhiba actiunea civica? Nu uita ca i-ai organizat/finantat un congres de lansare pe Stadionul National si lui Victor. Si a pierdut “en fanfare” alegerile tocmai pentru ca romanii nu pot fi prostiti cu manifestari comunistoide.

Te inteleg ca vrei sa scapi de puscarie…dar nu da foc la tara cu politicile tale economice tembele.

Si, inca ceva… am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei…in anturajul vostru din restaurantul ministerului de interne… Mizerabilule!”, a scris Diaconu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: