Spaima printre marii jurnalisti si politicieni. Vintu, mesaj dur din puscarie la adresa celor pe care i-a „SALARIZAT”

externe

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu le transmite un mesaj subtil jurnalistilor si politicienilor pe care i-a platit „cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana”. El le atrage atentia ca si-au permis „sa emita judecati de valoare asupra mea”.

Inn mesaj, publicat pe Facebook, Vintu recunoaste ca a dat detalii DNA despre relatia sa cu Bogdan Olteanu. El lasa de inteles ca nu i-a uitat pe jurnalistii si politicienii pe care i-a „salarizat”.

„Imi cer iertare! Imi cer scuze ca, in ciuda extraselor de cont si a viramentelor prezentate in denuntul facut de familia Ion si Ionut Eftime impotriva mea si a lui Bogdan Olteanu, nu am avut barbatia sa neg evidentele si am admis ca firmele si conturile imi apartin.

Imi cer scuze ca, in ciuda declaratiilor a patru martori conform carora Bogdan Olteanu m-a vizitat in Delta, nu am avut barbatia sa neg in fata procurorilor acest lucru.

Imi cer scuze, de asemenea, pentru numarul urias de jurnalisti, moderatori si comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesionala sau umana, creandu-le o imagine falsa vizavi de propriile persoane, astfel incat razbunarea lor, perfect legitima, a capatat aspectul unei exorcizari in masa a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice si cu bale la guri; evident ca nu ma refer la toti.

Ultimii de la care imi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut barbatia sa-i devoalez, lasandu-i sa se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niste false calauze pentru o masa uriasa, indobitocita si dornica de sange.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renuntare, este doar punerea la punct a celor ce si-au permis, fara sa ma cunoasca sau fara sa cunoasca ce s-a intamplat cu adevarat, sa emita judecati de valoare asupra mea”, a scris SOV pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: