Spaima PSD-ului fata de miting este uriasa. Jandarmii ii legitimeaza chiar si pe pensionarii care se odihnesc in Piata Victoriei

news

Astazi urmeaza sa aiba loc marele miting al Diasporei din Piata Victoriei. Dupa ce au lansat numeroase amenintari, in conferinta de presa de joi, jandarmii au trecut deja, vineri dimineata, la actiuni de intimidare. Chiar si pensionarii care se odihnesc  in Piata Victoriei sunt legitimati.

Mai multi pensionari care se odihneau pe bancile din Piata Victoriei au fost legitimati, vineri dimineata, de jandarmi.

„Dupa ce ieri noapte Lia Olguta Dragnea le-a dat 100 de lei ca pe vremea fugarului impuscat, astazi, cu noaptea in cap, jandarmii legitimeaza pensionarii care se odihnesc in Piata Victoriei. Frica? Disperare? Inceputul sfarsitului?”, a notat senatorul USR Florina Presada pe Facebook. Ea a postat si fotografia cu pensionarii care sunt legitimati.

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piata Victoriei din Capitala. Ei cer demisia Executivului, nemultumiti de modul de guvernare al social-democratilor si de decizile luate de acestia privind legile justitiei si Codurile penale, de demiterea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, de gafele premierului Viorica Dancila si de faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea se afla la conducerea Camerei Deputatilor in pofida faptului ca a fost condamnat la inchisoare. Primele masini cu protestatari au sosit in Piata Victoriei inca din timpul noptii.

Politia Capitalei a anuntat vineri dimineata ca a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al masinilor parcate in zona Piata Victoriei de catre participantii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17.00.

Coloane de masini si motociclete sunt asteptate sa intre in Bucuresti, iar in mai multe orase din tara vor fi organizate manifestatii de solidaritate cu cei din Capitala

Inca din timpul noptii au sosit in Piata Victoriei numeroase masini cu manifestanti, cu drapele mari, tricolore.

Jandarmeria Romana a spus joi ca au fost lansate in spatiul public mesaje si amenintari cu moartea la adresa jandarmilor care vor asigura ordinea la protestul diasporei de vineri, din Piata Victoriei, si ca nu va tolera astfel de atitudini si manifestari violente, iar jandarmii nu vor sta impasibili. „Nu suntem trupe pretoriene in serviciul nimanui, tocmai de aceea noi suntem in sprijinul cetateanului si furnizam un serviciu public”, au afirmat reprezentantii institutiei.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: