Spalarea „Marelui Alb”. Atacuri violente ale preotilor la adresa Recorder: „Mizerie si nesimtire varsa ‘jurnalistii’ peste acest om care lasa ceva Romaniei”

news

Investigatia „Clanul Marelui Alb”, realizata de Recorder, a declansat atacuri furioase din partea unor preoti renumiti. Preotul Visarion Alexa sustine ca jurnalistii de la Recorder „au varsat mizerie si nesimtire” asupra Patriarhului Romaniei.

Am toata admiratia pentru Patriarhul Romaniei. Mizerie si nesimtire varsa ‘jurnalistii’ peste acest om care lasa ceva Romaniei. Il respect profund pentru atitudinea crestina pe care o are. Tace si iarta.

Cum as putea sa-i cred pe ‘jurnalisti’ cand omul acesta pe pamantul mostenit de la parintii trupesti ridica o manastire ?! Chiar si casa parinteasca a donat-o Bisericii. Ce nevoie are sa adune ceva pentru sine de vreme ce a facut acest gest suprem?! O logica tampa sa vorbesti mizerabil despre un astfel de om.

Cand, imediat dupa Colectiv, intr-una din dimineti, m-a sunat personal si mi-a transmis ca a donat 10 000 euro, in contul parohiei, pentru gradinita pe care o construim cu greu in curtea bisericii?!

Il admir profund pentru tenacitate si pentru constiinta pe care o are ca trebuie sa implineasca un testament al romanilor de pretutindeni. Are toata dragostea, sustinerea filiala din parte mea si a parohiei pe care o slujesc si a tuturor celor care iubesc Biserica si pe Dumnezeu”, a scris Visarion Alexa pe Facebook.

Visarion Alexa este preot la Parohia Pogorarea Duhului Sfant si Sf. Nicolae – Militari din Capitala.

Alexa a distribuit apoi si o postare in care se sustinea ca si la Arena Nationala s-au facut afaceri dubioase, insa „nu s-au mai raculat progreseii”.

Mai mult despre:

Comentarii: