„Spasit, George Soros l-a cautat pe Dragnea prin tot Teleormanul sa-si ceara iertare”. Ponta se distreaza pe seama acuzatiilor sefului PSD

news

Victor Ponta a distribuit pe pagina sa de Facebook un text din Gandul in care acuzatiile lui Liviu Dragnea privindu-l pe George Soros sunt luate peste picior.

Ponta si-a insotit postarea cu trei emoticoane in care rade cu lacrimi.

„Spasit, George Soros l-a cautat pe Dragnea prin tot Teleormanul sa-si ceara iertare.

La Seaca s-a minunat lumea cum de-a ajuns fara barca gonflabila.

La Smardioasa s-au strans oamenii ciopor, sa se uite la batranul atat de simplu, dupa vorba dupa port, scurmand cu pantofii Prada in praful fierbinte.

Cei din Orbeasca vazusera declaratiile lui Dragnea, dar au crezut pana atunci ca Soros asta e vreun procuror de-al lui Kovesi. Li s-a facut mila de el si au chemat corul mixt sa-i cante un ”Hau du iu du”.

La Vartoape, langa primarie, mos Soros a facut greseala sa se caute de batista si i-au cazut din buzunar vreo doua milioane de dolari. Sa vezi miscari spontane, flashmoabe, de n-a mai ramas fir de brusture in gaurile din trotal, trotar, trotoar.

Pana la Gratia, la patruj’ de grade sub corcodus, omu’ era terminat. Biletelul cu scuze i se udase in palma si literele scapasera in toate directiile. Aici a aflat ca Dragnea e in Israel, unde i-au intins covorul rosu.

… Si stand asa sub corcodus, picat Upper East Side in Lower Teleorman County, nu-si mai putea aminti neam nici de ce a vrut sa-l distruga pe Leave You Dragnea, nici cine e Dragnea. Stia ca nu-l iubesc nici dusmanii (Trump si Ciuvica), nici ai lui (Viktor si Bibi), iar ochii albastri i s-au inverzit de necaz. Nu mai plansese din vara lui 2015, cand bursa din New York a deschis in scadere, iar la Tokio indicele Nikkei 225 a cazut cu 4,61%”, este textul din Gandul, distribuit de Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: