Un specialist desfiinteaza ultimul SONDAJ al lui Pieleanu. Cat are PSD „pe corecte”: „PNL va face guvernul impreuna cu USR”

politica

Cel mai recent sondaj dat publicitatii de Avangarde, in care PSD este cotat cu 43%, este desfiintat de Mihai Motoc. Acesta a fost asociat, impreuna cu Mirel Palada, in firma de sondaje CCSB.

Avangarde, condus de Marius Pieleanu, sustine ca PSD va obtine 43%, PNL – 27%, USR – 8%, iar ALDE – 6%. MIhai Motoc este convins ca cifrele sunt cu totul altele.

„Sondaj Pieleanu ptr Antena 3! Gura pacatosului adevar graieste dar ticalosia ramane. Deci PSD 43 inseamna ca pe corecte e sub 40, PNL 27, deci pe corecte peste 30, USR 8 deci pe la 10, ALDE 6 deci au probleme mari sa faca pragul! Restul sub 5 deci mai intra UDMR doar! Zice de o prezenta de 41℅. Posibila!

Se ascunde, ca si Palada, ca nu poate estima diaspora. Ei nu o pot estima ptr ca nu o inteleg ca pafaristi nu ca nu ar putea da cifre. Concluzie: PSD castiga alegerile, PNL face Guvern! Cu USR si UDMR! Hai ca nu e dracu asa negru! Liberali la munca, mai ales fostii pdl-isti! Diasporeni, ca de obicei, suntem cheia….P.S. luni sau marti mai apare un sondaj! Pe ala pun pariu! Nu difera mult, cred, de ce am scris azi (nu cifrele lui Pieleanu! )”, a scris Motoc pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: