„Specialista”. PSD-ista repetenta in clasa a XI-a, la varsta de 45 de ani. PSD a bagat-o in Consiliul Judetean Iasi

politica

La Iasi, consilierul judetean PSD Lacramioara Ursu a ramas repetenta, la varsta de 45 de ani, fiind in clasa a XI-a. Seful PSD Iasi, Maricel Popa, a pus-o pe lista de candidati PSD in locul unui cadru universitar.

Lacramioara Ursu a depus marti juramantul de consilier judetean la Iasi. Dezvaluirea.ro a scris recent ca femeia in varsta de 45 de ani a ramas repetenta anul acesta, in clasa a XI-a.

Legatura dintre Lacramioara Ursu si Maricel Popa este stransa. Liderul PSD a angajat-o pe Lacramioara Ursu pe un post de consilier personal cu un salariu de incadrare de 5.570 de lei.

Lacramioara Ursu a inlocuit-o pe lista PSD pe Mihaela Ivancia, cadru universitar si prodecan la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Ion Ionescu de la Brad din Iasi”.

Popa a eliminat-o pe Mihaela Ivancia deoarece in luna mai, dupa ce aceasta a criticat dur maniera in care Maricel Popa conduce judetul Iasi,.

”Iata ca a venit momentul cand nu mai pot sa accept, cand vreau sa spun ‘cu subiect si predicat’ ca ar fi timpul sa va duceti acasa, domnule Popa! Ati facut suficient de mult rau partidului si judetului si ar trebui sa va ajunga!”, a spus atunci Mihaela Ivancia.

Membrii PSD au fost foarte revoltati dupa decizia lui Maricel Popa de a o pune pe liste pe Lacramioara Ursu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: