Spectacol penibil in PSD cu demisia lui Dragnea: „Membrii PSD nu sunt de acord”

politica

Liderii PSD au amanat sedinta Biroului Permanent National (BPN) in care Liviu Dragnea urma sa isi depuna demisia din functia de presedinte executiv.

Potrivit unor reprezentanti ai PSD, la sediul partidului au avut loc, timp de doua ore, doar discutii informale intre liderii partidului, membrii social-democrati fiind informati ulterior ca nu va mai avea loc sedinta Biroului Permanent National (BPN), iar o decizie in cazul lui Liviu Dragnea va fi luata in Comitetul Executiv, programat pentru miercuri, incepind cu ora 16.00.

La finalul intalnirii, Victor Ponta a declarat ca „Dragnea a demisionat, dar membrii PSD nu au fost de acord, nu este coruptie”. El a spus ca suspendarea lui Traian Basescu din 2012 a fost condusa de ambele partide, PSD si PNL, iar functia politica este pierduta doar la coruptie.

Intrebat daca, in aceste conditii, ia in calcul sa se mai gandeasca pana miercuri referitor la retragerea din functia de presedinte executiv, Dragnea a aratat ca si-a depus mandatul si va merge si la Comitetul Executiv National, adaugand insa: „Pe de alta parte, normal ca ma gandesc, pentru ca sunt un om ca si voi, care gandeste”.

La insistenta presei de a afla daca va ramane in functia de presedinte executiv, Dragnea a replicat: „Sa ajungem acolo” (La sedinta Comitetului Executiv – n.r.).

Citeste si: Filialele PSD nu-l lasa pe Dragnea sa demisioneze: „Cu Liviu Dragnea, PSD este mai puternic”

Inaintea discutiei de luni, Dragnea a reiterat ca nu renunta la ideea de a-si depune mandatul de presedinte executiv al PSD, fiind o problema de demnitate, chiar daca mai multi colegi de partid au insistat sa ramana in functie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: