„Sper sa crapi, Victor Ponta” devine realitate. Cum poti sa-l crapi pe fostul premier

politica

Un student care colabora cu hotnews.ro a fost dat afara dupa ce a postat, din greseala, pe pagina site-ului mesajul „Sper sa crapi, Victor Ponta”, alaturi de o stire in care fostul premier spunea ca Ciolos este „emanat din flacarile de la Colectiv”. Internautii au reactionat si au creat un site unde Victor Ponta poate fi crapat.

Hotnews.ro si-a cerut scuze fata de fostul premier si de cititori si a anunta ca l-a dat afara pe tanar.

„Unul dintre administratorii contului de Facebook ai hotnews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre”, a scris HotNews.ro.

Insa foarte multi utilizatori de Facebook i-au luat apararea studentului, pe care l-au declarat „erou”. Pe internet a aparut si o petitie, cu peste 1.200 de semnaturi, in care se cere reangajarea tanarului.  „E greu sa fii echidistant in fata unui nesimtit ca Victor Ponta”, a comentat un roman.

Internautii nu au stat stat degeaba si intr-un timp record au creatun site cu ajutorul caruia Victor POnta poate fi crapat. Site-ul poate fi accesat la adresa https://spersacrapi.net/.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: