„Sper sa crapi, Victor Ponta!”. Un tanar revoltat de spusele lui Ponta a fost CONCEDIAT dupa ce a postat acest mesaj pe Facebook

politica

Un editor al hotnews.ro a fost dat afara dupa ce a atasat la o stire despre Victor Ponta mesajul „Sper sa crapi, Victor Ponta”.

Pe pagina de Facebook a site-ului de stiri  a aparut, miercuri dimineata, o stire despre Victor Ponta, care spunea despre premierul Dacian Ciolos ca este „emanat din flacarile de la Colectiv”. Stirea era insotita de comentariul „Sper sa crapi, Victor Ponta!”.

Postarea a fost, ulterior, stearsa, iar hotnews.ro si-a cerut scuze fata de fostul premier si de cititori.

„ Unul dintre administratorii contului de Facebook ai hotnews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre”, scrie HotNews.ro.

Reactia hotnews.ro a starnit critici din partea utilizatorilor de Facebook. „Ar fi meritat o prima, nu dat afara!”, a reactionat un internaut. „E greu sa fii echidistant in fata unui nesimtit ca Victor Ponta”, a comentat un alt internaut.

screen-shot-2016-11-02-at-12-00-32 screen-shot-2016-11-02-at-12-07-24

Cititorii hotnews.ro au creat si o petitie prin care cer ca „eroul” sa fie reangajat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: