„Sper sa nu mai gireze nimeni macelul intern de acolo”. Un parlamentar avertizeaza asupra pericolelor provocate de PSD

politica

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca, dupa sedinta Comitetului Executiv de vineri, razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu mai exista, iar pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii.

”Victoria lui Pirus pentru Dragnea, cand pierde cetateanul. Urmarile zilei de ieri: razboiul civil din PSD va continua, alternativa la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar ca nu exista, guvernarea este si ramane blocata, majoritatea parlamentara nu cred ca mai exista. Pericolul e la orizont: o criza economica si bugetara a tarii”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PNL spune ca social-democratii au ajuns la chestiunea amnistiei si gratierii inainte sa ajunga la discutia despre demisia lui Dragnea: ”Probabil au inceput cu chestiunile care li se pareau mai importante. Asta spune multe despre ceea ce este in mintea PSD”.

”Este de neiertat ca am vazut 40 sau 50 de lideri ai PSD care au dat sprijin politic taberei despre care stiu toti ca va pune in pericol traseul european si euro-atlantic al tarii. Au dat sprijin liderului care le-a promis continuarea luptei impotriva justitiei, amnistie si gratiere, desi stiu foarte bine ca asta poate sa scoata Romania din randul tarilor civilizate. Inacceptabil!!! Si au dat sprijin celor care poarta raspunderea politica pentru ceea ce a fost la 10 august, in conditiile in care tocmai ieri se aflase ca represiunea din Piata Victoriei s-a facut cu acte false”, continua Alina Gorghiu.

Ea precizeaza ca sunt foarte multe milioane de romani care nu au votat PSD si pentru care nu este acceptabil ca Romania sa fie pusa, luna viitoare, in discutia Parlamentului European pentru faptele reprobabile ale acestui partid politic.

”Este adevarat ca au primit voturi, dar nu au primit mandat de la electorat pentru asa ceva, nici macar de la propriul lor electorat. In rest raman la o parere mai veche: PSD se va scufunda impreuna cu Dragnea, au ratat acum inca o sansa de a mai schimba ceva. Pana atunci, acest partid trebuie sa fie izolat. Nu mai poate ramane la guvernare si sper sa nu mai gireze nimeni macelul intern de acolo, mai ales dupa butaforia de ieri seara. Dupa ce nu vor mai putea face rau tarii, vor putea sa isi aleaga un lider dintre Dancila si Dragnea, ca alte idei vad ca nu au”, mai afirma Gorghiu.

Comitetul Executiv al PSD a votat, vineri seara, pentru sustinerea lui Liviu Dragnea in continuare la conducerea partidului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: