Speriat de Dragnea, Ciolacu se infoaie: „Parerea mea e ca ar trebui suspendat presedintele Iohannis”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie. Reactia sa vine dupa ce a fost intrebat despre acuzatiile lui Liviu Dragnea, care afirma ca seful PSD este „ghidonat” de Klaus Iohannis.

In replica la un comentariu privind ideile vehiculate conform carora ar fi „ghidonat” din afara partidului si ar fi „la mana presedintelui”, Marcel Ciolacu a declarat, la Prima Tv, ca nu vede cu ce l-ar putea avea acesta la mana si ca, in opinia sa, Iohannis ar trebui suspendat din functie.

„In primul rand, nu vad cu ce sa ma aiba la mana, e prima conspiratie din seara asta, Iohannis m-a rugat sa-l dau pe Citu jos, daca ma ghidoneaza. Parerea mea e ca ar trebui suspendat presedintele. Nu ne-ar trebui totusi un guvern? Eu nu sunt un om care gandesc in extreme, eu de felul meu sunt un om mai linistit si iau deciziile in interiorul partidului. Daca ne uitam la scorurile electorale, inseamna ca lucrurile functioneaza in PSD. La ultimele doua alegeri pe care le-am castigat, atat locale, cat si parlamentare”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul PSD a reafirmat ca social-democratii sustin organizarea unor alegeri anticipate parlamentare si a mentionat in cazul in care acestea s-ar desfasura, listele de candidati ai partidului ar ramane nemodificate.

„Noi avem o decizie clara. In acest moment am mers pe aceasta varianta (alegeri anticipate – n.r) pentru ca nu vedem cum s-ar putea recreiona. Listele raman nemodificate. Am schimbat 75% din listele parlamentare, cred ca e suficient”, a precizat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: