Speriat de mitingul Diasporei, Dragnea incearca sa ii asmuta pe pensionari impotriva lui Iohannis. Manipulare stupida a sefului PSD

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca este absolut convins ca presedintele Klaus Iohannis va bloca noua lege a pensiilor, deoarece stie ca actualii guvernanti ceea ce prezinta chiar fac ”si romanii simt”. Dragnea spune ca presedintele este in stare de orice pentru a da jos Guvernul Dancila si poate chiar sa apeleze si la violenta pentru asta.

„Eu sunt convins ca Iohannis ar putea sa o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (…) El mai stie ceva – ca noi ceea ce prezentam chiar facem si romanii simt. Au inceput sa simta si o sa simta din ce in ce mai mult, si parerea mea este ca este in stare de orice impotriva acestui Guvern, acestei coalitii, sa faca ceva in aceasta toamna, sa dea Guvernul jos chiar si prin violenta, pentru ca aceasta lege sa nu intre in vigoare”, a declarat Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Dragnea afirma ca liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca, daca liberalii ajung la guvernare, vor bloca legea salarizarii. Liderul PSD afirma ca se vrea blocarea acestor legi pentru ca „romanii sa nu aiba venituri mai mari, pentru ca resursele Romaniei sa nu fie folosite si pentru romani”.

„Legea salarizarii pe care Orban a spus deja public ca, daca ei vin la guvernare, o va bloca. Pentru ca romanii sa nu aiba venituri mai mari, pentru ca resursele Romaniei sa nu fie folosite si pentru romani. A intors inapoi la Parlament legea offshore. De ce? Erau nemultumiti prietenii lui? Din moment ce blochezi orice lege buna, o ataci la CCR pe rand tu, partidele care sunt vasale, o intorci la Parlament, faci presiuni la CCR sa nu se adopte legile, e clar ca nu te gandesti ca primul plan al lui Iohannis e al doilea mandat, adica mai vrea un mandat al nimicului si primul mandat este tot al nimicului”, a mai spus Dragnea.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: