Speriati de furia romanilor, pesedistii din CCR au respins modificarile la Codurile Penale. Penalii PSD merg la puscarie

politica

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a respins luni modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Pana acum, CCR a amanat de sapte ori sa se pronunte in acest caz.

Curtea Constitutionala a admis, luni, sesizarile de neconstitutionalitate formulate de PNL – USR si de presedintele Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse de Parlament Codului Penal si Codului de Procedura Penala.

Potrivit unor surse judiciare, motivul invocat de judecatori pentru decizia luata este ca Parlamentul nu si-a exercitat obligatia de a efectua toate corelarile textelor din Codurile penale cu deciziile anterioare ale Curtii.

Decizia survine in contextul in care intreaga societate romaneasca este marcata de crimele din Caracal. Esecul autoritatilor de a o salva pe Alexandra a fosr pus de numerosi analisti si jurnalisti pe seama climatului de faviorizare a infractorilor instaurat de Regimul PSD-ALDE.

Mai mult despre: ,

Comentarii: