SPIONAJUL francez contrazice NATO in legatura cu actiunile Rusiei. Satisfactie la Moscova

externe

Seful spionajului francez pune la indoiala afirmatiile oficialilor NATO privind intentiile Rusiei de a invada Ucraina. El sustine ca agentii francezi nu au gasit nicio dovada in acest sens.

„NATO a anuntat ca rusii erau pe cale sa invadeze Ucraina. Dar, potrivit spionajului francez, nu exista nimic care sa confirme aceste ipoteze. Noi am ajuns la concluzia ca rusii nu au amplasat nici postuir de comanda, nici facilitati logistice, printre care spitale de campanie, necesare unei incursiuni militare”, a declarat generalul Christophe Gomart in cadrul unei audieri parlamentare, citata de Russia Today.

Declaratia a fost publicata si pe site-ul Adunarii Nationale, parlamentul francez.

„Concluziile noastre s-au dovedit a fi corecte. Chiar daca soldati rusi au fost vazuti in Ucraina, asta a fost un truc pentru a pune presiune asupra presedintelui Porosenko, iar nu o tentativa de a invada Ucraina”, a mai spus Gomart.

Declaratiile generalului vin in contextul in care Franta se simte marginalizata in adoptarea deciziilor de catre NATO, unde domina informatiile oferite de serviciile secrete americane.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: