Spitalele din Romania NU sunt bune pentru Ponta. Se opereaza in alta tara

news

Premierul Victor Ponta este internat la o clinica din Turcia, unde urmeaza sa se opereze la genunchi, informeaza Romania TV. Potrivit aceleiasi surse, avocata premierului a mers luni dimineata la DNA unde ar fi cerut amanarea audierii lui Victor Ponta in dosarul Rovinari -Turceni, in care este cercetat si senatorul PSD Dan Sova.

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la spital, pentru un control la genunchi, dupa accidentul suferit in timpul unui meci de baschet, unde si-a facut RMN. Medicii au stabilit ca premierul are ligamentele rupte si i-au recomandat o interventie chirugicala.

La jumatatea lunii trecute, Victor Ponta s-a accidentat in timpul unui meci de baschet.

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul Turceni – Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani, in calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”).

Faptele retinute de anchetatori ar avea legatura cu faptul ca Victor Ponta ar fi beneficiat de o parte insemnata din sumele obtinute de catre SCA ‘Sova si Asociatii’ de la complexurile energetice Turceni si Rovinari, desi nu a efectuat niciun fel de activitate profesionala in temeiul conventiei de conlucrare dintre cele doua case de avocatura.

In acelasi dosar, procurorii au considerat ca se impune continuarea urmaririi penale fata de Victor Ponta si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese, dintre care una in forma continuata (doua acte materiale). Faptele ar avea legatura cu functia de prim-ministru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: