SPP, precizari privind presupusa tentativa de asasinat a lui Dragnea. Seful PSD se acopera de penibil

news

Serviciul de Paza si Protectie nu a fost sesizat referitor la o posibila tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul Serviciului.

„SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea in declaratia de marti, cu privire la amenintare si atentat”, au declarat surse din cadrul Serviciului.

De asemenea, nici Parchetul General nu are informatii despre vreun dosar legat de presupusa tentativa, au anuntat oficiali din cadrul Ministerului Public.

In ultimii ani, presedintele PSD nu a mai beneficiat de paza si protectia ofiterilor SPP, el lansand in aceasta perioada critici la adresa directorului SPP Lucian Pahontu.

Intrebat la inceputul lunii august 2018 daca mai este pazit de cineva, Dragnea a raspuns negativ. „Nu (nu ma pazeste nimeni – n.r.). Persoana fizica asa, de capul meu. Domnule, nu stiu daca e in regula, dar iertati-ma, nu am nimic cu 99% din ofiterii SPP. Atata timp cat Pahontu e acolo, eu nu am incredere. Principala sa preocupare era sa faca raportare la fiecare ofiter care il insotea. La SIE, de al 286 de milioane la 270 milioane de lei, la STS de la 332 milioane lei la 309 milioane lei”, a mai spus liderul PSD, la Antena 3.

Liviu Dragnea a sustinut, marti, la Antena 3, ca anul trecut ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de „un om foarte celebru in lume”, referire la George Soros, invocat adesea de comunicatorii PSD. In prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a mai acuzat o „tentativa de lovitura de stat” si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: