Sustinere neasteptata pentru Ghinea: „Este momentul sa-l sprijinim, inainte de a fi LINSAT”

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, are parte de un sprijin neasteptat in lupta sa cu mafia PSD. Cunoscutul filosof roman Mihai Sora lanseaza un apel privind sustinerea lui Ghinea.

„Suntem o tara mica sufocata de impostori, de isterici si penali. Daca vreti normalitate, daca vreti cinste, constiinta profesionala si transparenta, este momentul sa-l sprijiniti pe Cristian Ghinea: inainte de a fi linsat. In clipa aceasta, chiar si numai un semn din partea voastra – mesajul ca ati inteles CU CINE se lupta – il poate ajuta enorm.”, a scris Sora pe pagina sa de Facebook.

Filosoful se arata revoltat de modul in care a decurs audierea la Parlament a lui Cristian Ghinea de catre deputatii PSD.

„Impertinenta, trufie, nerusinare, fudulie, bravada, obraznicie. Si rea-credinta, multa rea-credinta disimulata sub proceduri legale.

Nu stiu cum se numeste doamna cu vesta rosie (nici nu doresc sa-i aflu numele vreodata) (Ana Birchall – n.red.). Ajunge sa asculti cum formuleaza intrebarile, ce ton are, si ce intonatie a vocii, ca sa intelegi ce s-a intamplat ieri la audierea ministrului Fondurilor Europene”, a subliniat Sora.

Vezi si: CIOMAGARII PSD in actiune. Vezi inregistrarea audierii lui Ghinea. Agresivitatea deputatilor PSD a fost fara precedent

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: