Spume la Antena 3. Cei care cer demisia lui Oprea sunt „scelerati, SOBOLANI, prostovani”

news

Duminica seara, Antena 3 a dedicat cele doua emisiuni fanion, „Sinteza Zilei” si „In gura presei” cazului Bogdan Gigina, straduindu-se din rasputeri sa il scoata nevinovat de aceasta tragedie pe vicepremierul Gabriel Oprea.

La „Sinteza Zilei”, Mihai Gadea a prezentat imagini cu coloanele oficiale ale fostului presedinte Traian Basescu, ale presedintelui Klaus Iohannis, ale fostului premier Emil Boc si ale fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, insotite de comentarii privind numarul de masini din aceste coloane.

Apoi, Gadea a vorbit cazurile catorva persoane care, a sustinut el, au cazut in astfel de gropi sapate de firme de distributie a gazelor, in Cluj si Bucuresti, precum si un document prezentat ca contractul lucrarilor din zona Stirbei Voda, unde a murit politistul Bogdan Gigina dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa: potrivit presupusului contact, gropile sapate trebuiau imprejmuite si semnalizate corespunzator atat ziua, cat si noaptea, conform reglementarilor in vigoare.

„E ingrozitor sa vezi propaganda politica, cand aici avem de-a face cu niste ilegalitati grave. Se pare ca dupa momentul tragediei au acoperit gropile, au incercat sa o rezolve in acte”, a spus Mihai Gadea. Concluzia lui Gadea a fost ca singurii vinovati de moartea politistului Bogdan Gigina sunt cei care au sapat groapa.

Ideea a fost dusa mai departe de cealalta vedeta a postuui, Mircea Badea, care in emisiunea sa, „In gura presei” a decretat ca „groapa l-a omorat pe politist”, nu Gabriel Oprea.

„Ma scoate din minti propaganda. Groapa l-a omorat. Este incredibil ca am ajuns sa vorbim despre lucruri absolut evidente, banale. Am ajuns sa vorbim despre evidente ca si cum in fiecare secunda descoperim teoria relativitatii” a spus Mircea Badea.

Este o propaganda cretinoida, abjecta. A murit un politist care il insotea pe Oprea? Oprea e de vina. Nu, groapa e de vina”, a insistat Badea.

Realizatorul Antena 3 i-a acuzat apoi pe cei care cer in strada si pe internet demisia lui Oprea ca sunt „scelerati, sobolanei, prortovani”.

„Stiti ce s-a strigat astazi in cetrul Bucurestiului? ‘Oprea face crime, Ponta il sustine’. Este noaptea mintii. S-a ajuns in Romania la un grad de scelerare. (…) Exista un fel de sobolanei ai spatiului public, daca vreti pot dezvolta asemanarea acestor propagandisti cu sobolaneii. Exista o specie de sobolanei de net, cum ar fi Mandruta. Mai exista un alt sobolanel de net, perfect ratat, se numeste Petreanu”, a insirat Badea, adaugandu-l pe aceasta lista si pe Catalin Tolontan.

„Exista foarte multi prostovani pe Facebook-ul asta imund care pun botul la momeli”, i-a mai caracterizat Badea pe cei care solicita demisia lui Gabriel Oprea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: