Spumega PSD de furie ca Iohannis inaugureaza metroul Drumul Taberei. Il compara cu Ceausescu: „Stapanii se dau primii cu metroul”

politica

PSD a transmis marti un mesaj plin de furie la vederea imaginilor cu presedintele Iohannis si premierul Orban participand la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. 

„Cuplul Iohannis-Orban intoarce PNL in timp: stapanii se dau primii cu metroul, plebea trebuie sa mai astepte! Liberalii s-au instalat la putere in noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou in decembrie. Erau prea ocupati cu alegerile anticipate!

Dupa 10 luni de balbe, ei dau azi in functiune un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apeleaza la cel mai gretos festivism posibil. Stapanii de la PNL au rezervat metroul doua ore, in exclusivitate, ca nu cumva Iohannis sa respire acelasi aer cu muritorii de rand.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu”, anunta PSD pe pagina oficiala de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la evenimentul de dare in folosinta a magistralei de metrou M5 (Eroilor – Drumul Taberei), anunta Administratia Prezidentiala.

La finalul vizitei, care va avea loc la ora 12,00, la statia de metrou „Eroilor”, seful statului va sustine o declaratie de presa.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat luni ca metroul din Drumul Taberei – Eroilor va fi dat in trafic cu calatori incepand de marti.

„Dupa ani de asteptare, sunt bucuros sa anunt public ca maine, incepand cu ora 12,00, magistrala de metrou M5 va fi data in functiune. Ca sa ajungem in aceasta etapa nu a fost deloc usor. A fost nevoie sa depasim, impreuna cu colegii de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si implicit cu cei de Metrorex SA, o serie de bariere, incepand de la cele birocratice, la cele administrative. Astfel, astazi, putem spune ca povestea lucrarilor de la magistrala M5 s-a incheiat. Le multumesc tuturor celor care au contribuit la bucuria pe care o impartasim alaturi de toti bucurestenii, si nu numai!”, a scris Bode, pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: