Oamenii rusilor au spionat-o pe Alexandra Lancranjan. Sputnik anunta ca procuroarea poate fi „clar” recuzata din dosarul Dragnea

news

Agentia de propaganda rusa Sputnik publica pe platforma in limba romana un articol in care afirma ca procuroarea Alexandra Lancranjan poate fi recuzata din dosarul Tel Drum in care Liviu Dragnea a fost pus spub urmarire penala.

Argumentele rusilor sunt ca Lancranjan apare in compania Ralucai Pruna si a Cristinei Guseth si ca este „buna amica cu toti ONG-istii finantati de entitatile miliardarului George Soros”.

„Am prezentat imagini in care Lancranjan apare in compania Ralucai Pruna si a Christinei Gushet, dar si a publicistelor militante Sabina Fati si Andreea Pora — anturaj care se autodefineste ca anti-Dragnea 100% si se exprima deschis, militant, in acest sens. De mentionat si ca publicatia ‘Lumea Justitiei’ scrie ca Alexandra Lancranjan este totodata presedinta ONG-ului ‘Lider just’ si buna amica cu toti ONG-istii finantati de entitatile miliardarului George Soros”, scrie Sputnik.

Mai mult, Sputnik a spionat pagina de Facebook a procuroarei. Ce a gasit aclo?

„In plus, am aratat ca Alexandra Lancranjan posteaza pe pagina sa de FB texte folosite si de cei care promoveaza manifestatiile anti-Dragnea si anti-PSD”, amia scrie Sputnik.

„Nu insist asupra altor detalii privind controversele care insotesc cariera (scurta) de procuror a tinerei juriste; este insa surprinzator cum i-a fost incredintat un dosar de o asemenea complexitate, cu implicarea unui organism international (OLAF)”, mai insinueaza autorul articolului de pe Sputnik.

Tanara procuroare a mai fost dur atacata de Antena 3, Lumea Justiei (luju.ro) si stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: