Sputnik il sustine puternic pe Voican: „Este un simbol al Revolutiei. Huliganii si cretinii care l-au lovit au anulat Revolutia”

news

Sputnik Moldova, canal de propaganda al Moscovei in limba romana, isi manifesta sustinerea pentru Gelu Voican Voiculescu. Editorialistul site-ului afirma ca „nu revolutionarii l-au lovit pe Gelu Voican, ci a fost vorba de huligani si impostori”.

„Mirati-va, cretini, huligani si impostori – l-ati insultat si l-ati lovit pe cel caruia i se datoreaza introducerea in Legea sigurantei nationale a interzicerii partidelor de tip comunist! Da, mirati-va voi care urlati ‘Jos comunismul’! Ce dovada mai buna vreti ca sunteti doar niste impostori si imbecili?”, sustine Sputnik.

„In Decembrie 1989 si mai inainte a fost Romania oamenilor adevarati – acum e a acestor huligani impostori care au umplut de sange un om-simbol – anuland Revolutia Romana”, scrie Dragos Dumitriu, editorialist al Sputnik.

„Gelu Voican Voiculescu este un simbol al Revolutiei, la fel de controversat ca insasi Revolutia. Agresarea lui violenta, chiar cand se ducea spre troita de la Universitate sa puna o floare si sa rosteasca o rugaciune este, la randul sau, simbolica si definitorie pentru ce a ramas din spiritul de acum 30 de ani.

Pe scurt, faptul ca Gelu Voican, un simbol, un intelectual care a dat o nota de Revolutie autentica controversatelor evenimente, este umplut de sange in public este o ANULARE a Revolutiei si o clara demonstrare a Involutiei.

Deci nu, nu revolutionarii l-au lovit pe Gelu Voican, ci a fost vorba de huligani si impostori, de ‘provocatori’, asa cum l-a numit Petre Roman pe un penibil energumen al ‘noii ordini’ sustinuta de Iohannis”, mai arata Sputnik.

Femeia care se afla alaturi de Gelu Voican Voiculescu in Piata Universitatii lucreaza pentru Sputnik si este chiar sotia acestuia, Georgiana Arsene.

Citeste si: Cine este femeia de langa Voican Voiculescu. Este chiar sotia acestuia, lucreaza pentru Sputnik, agentia de presa a Rusiei

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: