Sputnik, pe culmile fericirii: „Cumpanasu acuza tari UE – santaj, bani, rapiri”. Mesajul de la miezul noptii

news

Un mesaj postat duminica noapte de Alexandru Cumpanasu pe Facebook starneste o explozie de satisfactie din partea Sputnik, organ de propaganda al Moscovei. Alexandru Cumpanasu s-a apucat sa acuze tarile din UE ca „ignora traficarea copiilor din Romania”.

„Cumpanasu face unul dintre cele mai curajoase demersuri – pe care nu l-a mai facut cineva inaintea lui: acuza tarile din UE de tolerarea clanurilor care practica prostitutia, traficul de persoane si sclavia moderna”, scrie Sputnik, intr-un articol intitulat „Cumpanasu, curaj maxim: duce scandalul la Bruxelles, acuza tari UE – santaj, bani, rapiri!”.

„Finalul postarii este un mesaj sfasietor, care subliniaza tragedia celor care incap pe mainile acestui sistem – incurajat, se pare, si de state ale UE: ‘Alexandra este ingerul care va declansa un tsunami european al complicitatii europenilor la drama fetelor din Romania racolate prin santaj, presiune, bani, rapite’”, adauga Sputnikcu satisfactie.

Postarea integrala a lui Cumpanasu:

APEL CATRE: TOTI EUROPARLAMENTARII ROMANI SI STRAINI, PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN, PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE, COMISIA PENTRU JUSTITIE DIN PARLAMENTUL EUROPEAN pentru discutarea si analizarea situatiei tragediei Alexandrei: Analizarea modului in care au actionat autoritatile inclusiv STS, situatia traficului de persoane din Romania in UE, Ignorarea de catre autoritatile din statele UE fata de traficarea copiilor din Romania.

Dragi prieteni VINA pt retelele careia i-a cazut victima si Alexandra nu o poarta doar ticalosii din institutiile din Romania care tolereaza si unii chiar participa la aceste violuri si crime odioase impreuna cu clanurile interlope dar si TARILE DIN UNIUNEA EUROPEANA si nu numai pt TOLERAREA acestor clanuri in tari precum Italia, Spania, etc.

De ce? Pt ca cetatenii lor sunt „BENEFICIARI” si pt ca prostitutia este legalizata acolo?. Fiecare femeie este libera sa faca ce vrea cu corpul ei DE BUNA VOIE. Dar oare autoritatile europene cat isi fac treaba sa cerceteze care fete sunt obligate sau rapite si fortate si cate sunt de buna voie????!!!. Alexandra este ingerul care va declansa un tsunami european al complicitatii europenilor la drama fetelor din Romania racolate prin santaj, presiune, bani, rapite.

Mai mult despre: ,

Comentarii: