Sputnik prezinta „topul presei romane”. Cozmin Gusa este pe locul trei in topul celor mai apreciati „jurnalisti” de catre propagandistii Rusiei

politica

Sputnik, portal oficial de propaganda al Moscovei a realizat un „top al presei romane” in care l-a inclus, pe locul 3, pe Cozmin Gusa.

Pe primul loc in tipul propandistilor Rusiei se afla Adrian Onciu, care a lucrat la Mediafax, pentru o „ancheta despre Pfizer si interesele familiei Ursulei von der Leyen”.

Pe locul doi se afla Iosefina Pascal, care se auto-intituleaza jurnalista. „Pentru munca sa de jurnalist si pentru abnegatia cu care munceste pentru a afla adevarurile pe care oficialitatile europene sau din Romania le vor ascunse, Iosefina Pascal ocupa un binemeritat loc II in topul jurnalistilor anului 2021”, sustine Sputnik.

Pe locul trei, Sputnik l-a instalat pe mult mai cunoscutul Cozmin Gusa, fost actionar la Realitatea TV, actual patron al postului de radio Gold FM.

„Cozmin Gusa este cunoscut mai mult ca analist si strateg politic decat ca jurnalist, dar inceputurile activitatii sale se leaga de presa, el fiind si ulterior, in diferite etape ale vietii, patron de presa.

In 2021, Cozmin Gusa a transformat emisiunea sa ‘Ce-i in Gusa si-n capusa’, difuzata de luni pana joi, incepand cu ora 13:00, la postul de radio GOLD FM, intr-un spatiu al libertatii de comunicare, fiind locul unde sunt invitati ‘proscrisii’ care sunt evitati de restul presei.

Aici si-au facut multe dintre dezvaluiri europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes, jurnalisti precum Iosefina Pascal sau analisti redutabili precum fostul ministru de Externe Adrian Severin”, l-a laudat Sputnik pe Gusa.

Trebuie remarcat ca unul dintre invitatii vcare erau prezenti saptamanal in studioul lui Gusa este actualul ministru PSD al Apararii, Vasile Dincu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: