Sputnik sare in apararea AUR: „Se vrea dizolvarea AUR pentru ca vor sa-l suspende pe Iohannis. Asa inteleg ei democratia”

politica

Sputnik.md, platforma de de propaganda finantata de Moscova, sare in apararea AUR, sustinand ca liberalii si useristii „vor dizolvarea” acestei formatiuni pentru ca George Simion a cerut suspendarea lui Klaus Iohannis.

George Simion a anuntat, mari seara, la Antena 3 ca AUR va initia suspendarea lui Iohannis daca nici o alta formatiunea nu demareaza acest proces.

”Presedintele trebuie sa fie mediator, nu un competitor electoral. Iohannis numeste, din nou, guvernul lui, dupa ce a pierdut alegerile, a mintit ca avem vaccinul, ca vin miliardele de euro? Eu nu inteleg de ce PSD nu initiaza suspendarea presedintelui. Mai stau o saptamana, doua, si daca nu o initiaza, o sa o initiem noi – romanii ne-au cerut suspendarea lui”, a declarat Simion in emisiunea lui Gadea.

Sputnik sustine ca „zona” liberala si cea #Rezist vor ca AUR sa fie dizolvat dupa aceasta declaratie a lui Simion.

„Dar, in ciuda faptului ca ideea e un fel de ‘fonfleu’ de imagine, a speriat si a revoltat zona liberala si pe cea ‘rezistent’ – userista. Pe mai multe pagini ale sustinatorilor acestor grupari sunt propuneri de actiune contra AUR – inclusiv de ‘dizolvare a AUR’!

Desigur, o ineptie – dar care dovedeste cat de indoctrinat este electoratul respectiv – care vede in Iohannis un fel de entitate de neatins! Dar uita acest electorat de actele de coruptie in care e implicat Iohannis, dar mai ales de actiunile sale anticonstitutionale, de cererile sale anti-democratice vizand disparitia PSD? Sau de folosirea, in acest scop, a unei sintagme inventata de nazisti?

Da, acest electorat nu tine seama de toate astea, dar vrea ‘dizolvarea’ unui partid care gandeste altfel! Asa inteleg ei democratia!”, da lectii Sputnik.

Mai mult despre: ,

Comentarii: