SRI le ofera parlamentarilor detalii despre statutul actual al lui Florian Coldea. Cu se se ocupa acum fostul adjunct al lui George Maior

news

Florian Coldea este in acest moment ofiter in rezerva si angajat cu contract civil la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, a anuntat marti presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, care a citat un raspuns primit de comisie de la SRI despre acest subiect.

„Am primit un raspuns de la SRI in ceea ce-l priveste pe dl. Coldea. Dl. Coldea, in acest moment, din cate intelegem din acel document, este ofiter in rezerva si angajat cu contract civil la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul’. Ne-a fost prezentat in toata aceasta corespondenta care sunt pasii, etapele care trebuie parcurse si care au fost si parcurse in ceea ce priveste accederea pe o functie de cadru didactic la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul'”, a declarat Manda la finalul unei sedinte a Comisiei SRI, citat de Agerpres.

Intrebat daca au fost indeplinite toate rigorile academice de catre Coldea, Manda a spus ca aceasta este o intrebare pe care Comisia SRI a adresat-o de mai mult timp.

„In acest moment am adus doar in atentia comisiei raspunsul venit de la SRI. Raspunsul ne transmite toate etapele si toti pasii pe care trebuie sa-i parcurga un candidat care doreste sa acceada la o functie de cadru didactic si baza legala, dupa care ne-a transmis toate etapele pe care le-a parcurs candidatul Florian Coldea pentru a accede la aceasta calificare de cadru didactic in cadrul academic. Ca s-au respectat sau nu toate aceste etape si care au fost, a fost o lectura astazi in cadrul comisiei. Ea va fi atasata la toata partea de corespondenta pe acest subiect si vom avea o concluzie dupa ce toti colegii vor parcurge si formula un raspuns”, a afirmat senatorul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: