SRI raspunde dur la acuzatiile sefului PSD. Dragnea este pus la punct: „Afirmatii false, acuzatii nefondate si calomnierea cadrelor Serviciului”

news

SRI a dat publicitatii, luni, un comunicat de presa in care raspunde dur acuzatiilor lansate de presedintele Liviu Dragnea la finalul saptamanii trecute.

„In urma ultimelor evenimente si declaratii publice, Consiliul Director al Serviciului Roman de Informatii face urmatoarele precizari:

Este regretabil faptul ca se incearca atragerea Serviciului Roman de Informatii intr-o zona a speculatiilor prin afirmatii false, acuzatii nefondate si calomnierea cadrelor Serviciului.

SRI condamna ferm aceste incercari de denigrare a institutiei si ii asigura pe partenerii interni si externi ca va ramane ancorat in misiunile sale care privesc exclusiv securitatea nationala.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei de neimplicare in niciun fel de jocuri de putere, de mentinere a institutiei in afara dezbaterilor politice si de determinare in efortul conjugat de a prezerva securitatea nationala”, transmite SRI printr-un comunicat de presa.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat  vineri ca in spatele condamnarii sale s-ar afla, printre altii, si seful SRI, Eduard Hewllvig.

„Decizia mea e foarte ferma raman la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capat si le voi duce, raman si in conducerea majoritatii parlamentare impreuna cu domnul presedinte Calin Popescu-Tariceanu. Nu va trece motiunea de cenzura, in schimb si eu si colegii mei am decis, astazi, sa fim mult mai fermi si mult mai radicali cu tot ceea ce trebuie sa facem. Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahontu, nici Kovesi, nici Basescu, nici Ponta, nici Oprea, nici altii”, a declarat Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: