„Stai linistit, copile drag, facem cheta”. Amenda uriasa pentru elevul Alin Popoviciu din partea Jandarmeriei

news

Alin Popoviciu, elevul in varsta de 17 ani acuzat de Jandarmerie ca a organizat protestul anti-Dancila de la Targu-Mures, anunta ca urmeaza sa primeasca o amenda de 3.000 de lei.

„Este trist… Din ce in ce mai multe zvonuri imi confirma ca am fost amendat cu 3000 de lei! Toate astea pentru trei postari pe Facebook prin care indemnam oamenii sa vina sa o primim pe Dancila in oras cum se cuvine!

Este trist, oameni buni. La cei 17 ani ai mei am fost acuzat de catre comandantul jandarmeriei MURES ca ‘am adus oamenii in strada’.

Da, oameni buni! Asta mi-a spus! La 17 ani am scos oamenii in strada in opinia lui! Dar problema este ca nu doar mi-a spus asta, ci se pare ca am si fost sanctionat cu 3000 de lei pentru acest motiv”, a scris Popoviciu pe Facebook.

Dupa ce Dancila a plecat in mare viteza, in huiduielile protestatarilor, Alin Popoviciu a scris pe Facebook ca spera ca va fi sustinut, daca va primi amenda din partea Jandarmeriei.

„Va multumesc ca mi-ati fost alaturi si pana acum si va rog din toata inima sa imi fiti alaturi in continuare si sa ma ajutati in cazul unei astfel de sanctuni… Este firesc ca singur nu pot sa suport eventuala sanctiune, inca am doar 17 ani”, a scris Popoviciu pe pagina sa.

Citeste si: Imagini cu Dancila fugind si din Targu-Mures: „Hotii, hotii!”. Peste o suta de protestatari au asteptat-o ore in sir – Video

Sute de romani iau raspuns, dandu-i asigurari ca il vor sustine in cazul in care va primi aceasta amenda consistenta.

Alin Popoviciu este elev la Colegiul Unirea din Targu-Mures. Este un elev chiar foarte bun, el participand recent la faza nationala a unei competitii de geografie.

Mai mult despre:

Comentarii: