Stanescu declanseaza un nou atac la adresa lui Dragnea, nervos ca l-a ironizat: „Vad ca deja denigrarea mea in forta”

politica

Vicepremierul Paul Stanescu, liderul pucistilor din PSD, s-a plans miercuri ca impotriva sa a inceput o „denigrare in forta” si subliniat ca va ramane in PSD chiar daca „cineva imi va lua carnetul”.

„Vad ca deja denigrarea mea incepe, asa in forta, in toata presa, ma surprinde lucrul asta. Mai nou nu mai stiu limba romana, sigur, ce am spus atunci si am repetat de cateva ori, am spus armetica, am spus in sens metaforic armetica. Vad ca in presa se face tevatura ca Paul Stanescu nu stie limba romana. Mai acum cateva zile stiam si limba romana si eram si bun. Am devenit o persoana indezirabila, acolo cred ca ajung pana la urma, ca vad ca e in crescendo in toata presa”, a declarat Stanescu intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului Dezvoltarii.

Stanescu a mai spus ca va ramane in PSD, „chiar daca cineva o sa incerce sa-i ia carnetul”.

„Sunt un om cu mult curaj si am spus mai devreme un lucru foarte important – ca nu am dorit sa intru in Guvern, am spus lucrul acesta si, probabil, odata o sa spun si de ce nu mi-am dorit sa intru in Guvern. Daca exista o remaniere, foarte bine, niciun ministru nu e batut in cuie, dar atat timp cat voi fi membru al Guvernului imi voi face datoria pana la capat”, a adaugat el.

Liviu Dragnea l-a ironizat in mai multe randuri pe Stanescu, fara a-l nominaliza insa, sustinand ca el este inginer si cunoaste „aritmetica”.

Paul Stanescu este unul dintre cei trei semnatari ai „scrisorii nemultumitilor” din PSD, in care se cerea „demisia imediata” a lui Liviu Dragnea.

Comentarii: