Stanescu il impinge pe Dragnea sa-si franga gatul. Anunta cine trebuie sa fie candidatul PSD la prezidentiale

politica

Senatorul PSD Paul Stanescu a declarat, joi, ca PSD va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale, adaugand ca exista o cutuma potrivit careia acesta trebuie sa fie presedintele partidului.

Stanescu a anuntat ca o decizie cu privire la prezidentiabilul PSD va fi luata, cel mai probabil, dupa europarlamentare.

„Desemnarea candidatului de la prezidentiale va fi o decizie a forurilor Partidului Social Democrat. Eu cred ca PSD va avea un candidat. Asa cum stiti, de fiecare data, candidatul PSD a fost presedintele partidului. Probabil ca, in cel mai scurt timp, se va lua o decizie, dar dupa cate inteleg acest lucru se va stabili, dupa alegerile europarlamentare”, a afirmat Satnescu, citat de Gazeta Noua.

Paul Stanescu a indemnat la rabdare in ceea ce priveste luarea acestei decizii.

„Ma puneti sa fac presupuneri. Haideti sa avem rabdare cu totii. Lucrurile se pot schimba, este o dinamica politica, asa ca e greu sa ma pronunt. De fiecare data, si eu am sustinut ca partidul din care fac parte sa aiba candidatul propriu, cu toate ca am o relatie buna cu Calin Popescu Tariceanu. Trebuie sa cantarim foarte bine aceste lucruri”, a conchis senatorul.

Comentarii: