Stanoevici, fost apropiat al lui Firea, incepe sa toarne: „Ea crede ca suntem atat de prosti, de idioti. Stim cu totii ca Primaria Capitalei este condusa dintr-o sufragerie din Voluntari”

politica

Bogdan Stanoevici, un fost apropiat al Gabrielei Firea, spune acum ca actualul primar este „genul de om care nu accepta sa o contrazici” si ca „de multe ori crede gresit sau lucreaza in functie de niste interese”.

„Oare noi suntem niste idioti? Noi suntem atat de prosti inca sa putem fi mintiti si manipulati pe fata de aceasta persoana care inca mai conduce Primaria? Nu mai am nicio pretentia de la ea, am avut intr-o vreme, chiar am sustinut-o! Pana cand am vazut ca nu se poate, e genul de om cu care nu se poate discuta. E genul de om care nu accepta sa o contrazici, sa spui altceva decat crede ea. Si de multe ori crede gresit sau lucreaza in functie de niste interese, asta e foarte clar.

Stim cu totii ca Primaria Capitalei este condusa dintr-o sufragerie din Voluntari”, a spus Stanoevici intr-un clip filmat pe Pasajul Ciurel.

„Ea crede ca suntem atat de prosti, de idioti. Nu suntem prosti, care cred orice minciuna. Ne indoapa cu minciuni ieftine de luni de zile”, a mai atacat Stanoevici, indignat de modul in care a fost realizat Pasajul Ciurel.

 

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan, numit in functie chiar de Gabriela Firea. Tot Firea l-a demis cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale de anul trecut.

Stanoevici a fost si ministru pentru Romanii de Pretutindeni in guvernarea PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: