„Stapanul” Brasovului nu tine cont de semnele de circulatie

politica

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a parcat cu nonsalanta intr-o zona interzisa, aflat chiar in apropiere de un loc de referinta al orasului, Poarta Schei.

Imaginile au fost postate pe Facebook de un jurnalist brasovean, Razvan Boaca. Scripcaru si-a lasat masina chiar in fata semnului care interzice parcarea, cu exceptia autobuzelor scolare.

scripcaru
scripcaru2

Scripcaru s-a catalogat, in mai multe intalniri cu protipendada locala, ca „stapan” al Brasovului. „Eu sunt stapanul aici”, a declarat Scripcaru in mai multe ocazii, atunci cand era contrazis de alti lideri politici locali.

Potrivit unui sondaj de opinie recent, Scripcaru este cotat cu 74% din optiunile brasovenilor.

Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita. Procurorii au gasit ascunse, in pivnita casei primarului din Brasov, mai multe sume de bani.

„Cu ocazia perchezitiilor desfasurate cu incuviintarea judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Brasov au fost ridicate mai multe inscrisuri vizand faptele cercetate in prezenta cauza, medii de stocare si sume de bani considerabile. De exemplu, demisolul locuintei inculpatului Scripcaru George, intr-o valiza au fost gasite sumele de 41.000 lei si 3.000 euro, dupa ce in prealabil acesta a comunicat organelor de urmarire ca detine in locuinta doar suma de 2.700 lei necesara pentru cheltuieli curente”, se arata in referatul de arestare preventiva a lui Scripcaru, intocmit de DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: