Stare de asediu la Iasi: „Asa ceva nu am vazut niciodata in Iasi. Niciodata”. Camioane ale Armatei, prezente langa mitingul PSD – Video

news

Sute de jandarmi sunt masati in preajma Pietei Unirii din Iasi, in timp ce mii de protestatari ii huiduie pe sustinatorii lui Liviu Dragnea. Piata Unirii este inconjurata de dube ale Jandarmeriei. In zona au aparut si camioane ale Armatei.

„Eu sunt ieseanca, dar asa ceva nu am vazut niciodata in Iasi. Niciodata”, a scris jurnalista Ramona Ursu pe Facebook. Piata Unirii este inconjurata de dube si camioane ale Jandarmeriei.

Jandarmii au fost dotati cu casti, tensiunile sunt tot mai puternice.

Mii de ieseni sunt tinuti in spatele gardurilor. „Si noi suntem cetateni europeni”, a spus un barbat.  „Nu putem sarbatori cu totii Ziua Europei, a fost acaparata de hotii lui Dragnea”, s-a plans un pensionar. O femeie chiar i-a intrebat pe jandarmi: ”Tinerilor, e razboi in Iasi? Ce e cu voi?”.

Piata Unirii este inconjurata de garduri de protectie, accesul se poate face doar in baza unor bilete eliberate de PSD. Tensiunile sunt tot mai mari, protestatarii ii huiduie pe sustinatorii PSD care trec de garduri spre Piata Unirii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: