Starea celor doi raniti in explozia de la Botosani adusi la Spitalul Floreasca se mentine grava, desi unul dintre ei a fost detubat

news

raniti, explozie, Bosotani, Dedeman, Spitalul Floreasca, detubat

Starea celor doi raniti in explozia care a avut loc saptamana trecuta la Botosani si care au fost adusi la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) ramane grava, iar unul dintre acestia a fost detubat, a anuntat marti Ministerul Sanatatii.

„Cei doi pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) sunt in continuare in stare grava. Unul dintre pacienti a fost detubat”, precizeaza sursa citata.

Potrivit Ministerului Sanatatii, doi dintre cei trei pacienti de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sfantul Spiridon” din Iasi sunt stabili, cu evolutie favorabila, iar al treilea este intubat cu prognostic incert.

Alti doi pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani au stare generala buna, iar evolutia este favorabila, unul dintre acestia urmand a fi externat in cursul zilei de marti.

O explozie urmata de un incendiu s-a produs vinerea trecuta la un magazin de materiale de constructii din municipiul Botosani. Cincisprezece persoane au fost ranite.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: