Starea de alerta ar putea fi prelungita! Opozitia crede ca masura luata de autoritati in plina pandemie are la baza un motiv politic

actualitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca starea de alerta ar putea fi prelungita dupa data de 15 iunie. Decizia va fi luata in functie de evolutia epidemiei in Romania, a declarat Tataru, in cadrul unei emisiuni televizate.

„Pana in 15 iunie inca suntem in stare de alerta, iar evolutia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, prelungirea sau nu a starii de alerta. Daca nu o sa mai fie stare de alerta o sa avem relaxare, desi mi-e greu sa cred acest lucru”, a spus Nelu Tataru, la B1 Tv.

Declaratia ministrului Sanatatii a starnit imediat reactii din partea Opozitiei. Reprezentantii ALDE au acuzat Guvernul ca pregateste prelungirea starii de alerta pentru a evita o motiune de cenzura.

”Ca sa evite motiunea de cenzura, guvernul Iohannis-Orban pregateste prelungirea starii de alerta! Punem pariu ca Parlamentul nu va mai vota aceasta stare exceptionala! Si atunci vor trebui sa gaseasca un alt motiv ca sa scape de motiune. Le sugeram o invazie a martienilor, nu de alta dar a mai invocat-o dl Citu cand nu ii mergea site-ul! Cu toate masurile de care s-au luat, starea de alerta este evident ca se pastreaza nu pentru populatie, ci pentru interesele guvernantilor”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a formatiunii condusa de Calin Popescu Tariceanu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: