Stat capturat de interlopi. Comisarul sef Alexe (Olt) recunoaste ca a cerut ajutorul clanurilor de interlopi in cazul Caracal

news

Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in Politia Olt, a recunoscut vineri ca a apelat la ajutorul clanurilor de interlopi pentru a o gasi pe Alexandra. Lui nu i se pare nimic in neregula.

”Daca nu faceam ceea ce am facut mi se imputa ca nu am facut, daca am facut, mi se impune ca am facut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informatii de care vorbiti dumneavoastra deja erau pe o pagina de Facebook cu numerele de telefon, nu stiu, cred ca cineva de pe la Primarie a luat numerele de telefon si le-a pus sa le gaseasca. S-au pus numerele de telefon pe o pagina de Facebook, deci deja erau facute publice”, a declarat Nicolae Alexe pentru B1 TV.

Doua anchete publicate de Libertatea si g4media.ro demonstreaza complicitati criminale intre clanurile de interlopi din Caracal si Politie. Clanurile au stranse legaturi si cu lideri ai PSD, care le-au favorizat obtinerea de contracte cu statul.

Libertatea dezvaluie ca politistii au apelat la clanurile interlope din Caracal pentru a o gasi pe Alexandra. Insa acestia i-au trimis pe politisti la rivalii lor, incercand astfel sa isi regleze conturile pe seama fetei.

„Alexandra a sunat la statul roman si i-a raspuns statul paralel, o combinatie letala de grupari mafiote, afaceristi cu bani publici, oameni ai legii umili si limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care strabat strazi de o saracie unde ‘ia-ma nene’ te costa viata.

Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Radoi ‘Codita’, seful unei retele uriase si dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie. (…) De regula informatorii dau ponturi politiei, iar ofiterii decid. In cazul Alexandrei, a fost exact invers: politia a oferit numerele de telefon ale suspectului si alte informatii secrete catre gruparile populate de infractori si care si-au impartit Oltenia! Iar Remus Radoi ‘Codita’ a trimis politia la doua adrese false ale rivalilor din clanul Oaca in seara in care fiecare minut conta! In acelasi timp, clanul Oaca cunostea si el toate miscarile politiei, fiind prieten cu sefii politiei din Caracal: Mirea si Huma, ambii implicati in cautarea Alexandrei. Cu un stat in care politiile paralele si-au subordonat politia nationala, Alexandra n-a avut nici o sansa”, arata Libertatea.

G4Media anunta ca Remus Radoi are numeroase contracte cu statul, fiidn protejat de deputatul PSD Dan Ciocan.

„Potrivit SEAP, Safety Security a lui Remus Radoi are mai multe contracte de paza, incheiate in ultimii 2 ani, cu Registrul Auto Roman, Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, CFR Calatori, Romgaz si Primaria Caracal.

Tot presa locala a scris ca Radoi este finul fratilor Dan si Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un Tel Drum al judetului Olt, abonata la zeci de contracte din bani publici. Dan Ciocan este deputat PSD.

Informatia ca Remus Radoi, zis Codita, este omul fratilor Ciocan de la PSD a fost confirmata pentru G4media de surse din magistratura locala.

Recent, Codita a distribuit pe Facebook protestul colegilor Alexandrei Macesanu, fata care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca. De altfel, Radoi era in seara zilei de 1 august invitatul emisiunii lui Victor Ciutacu de la RTV si discuta despre cazul Alexandrei”, scrie g4media.ro.

Un lat interlop este finului lui Florin Iordache, libanezul Henri Saouma, zis Rico.

Libanezul Henri Saouma, zis Rico, controleaza fabricile de conserve de legume si fructe Monte Verde din Caracal si Turnu Magurele. El a detinut si firma de paza Spartan Paza si Protectie, companie administrata acum de soacra lui Remus Radoi, zis Codita.

Rico a fost condamnat in 2016 la 8 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala intr-un dosar al DIICOT Craiova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: