Stefan Banica bate inca un cui in sicriul PSD: „Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani”

politica

Stefan Banica jr ii indeamna pe romani sa mearga la vot pe 26 mai. „Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani”, spune Banica.

„Oamenii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa voteze. Daca nu voteaza nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cantecele mele”, a declarat Banica intr-un interviu pentru Pagina de Media.

„Unde vreti sa va cresteti copiii? Ce vreti sa invete? Noi avem o responsabilitate. Trebuie sa-l inveti ca poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastra. Trebuie sa va ganditi la ce nu va place, la ce detestati cel mai tare.

Te-ai dus si ti-ai facut datoria. E ca si cum ti-ai aduna hartia ta de pe jos, macar ai constiinta curata ca tu te-ai comportat civilizat. Du-te si voteaza!

Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani. Am mai spus asta si intr-un concert si m-a citat toata lumea. Am spus-o pentru ca am simtit si e valabil si acum”, a mai spus Banica.

Mai mult despre: ,

Comentarii: