news

Stefan Mandachi revine cu un nou videoclip in care il spulbera pe Dragnea: „Erau zero kilometri, in doua luni s-au dublat” – Video

Afaceristul sucevean Stefan Mandachi a realizat un videoclip in care atrage atentia ca au trecut doua luni de la protestul #SiEu insa nu s-a construit niciun kilometru de autostrada.

In videoclip, Mandachi il ironizeaza pe Liviu Dragnea, preluand mai multe declaratii ale sefului PSD cu privire la „smecherii care au facut un metru de autostrada”.

„Fix doua luni au trecut din 15 martie, sieu vad fix zero kilometri de autostrada in Moldova… (erau 0 kilometri, in doua luni s-au dublat”, a scris Mandachi pe Facebook.

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a anuntat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa organizata la primul metru de autostrada din Moldova, ca va lansa in luna august un documentar privind consecintele lispsei infrastruturii rutiere sigure in Romania. In documentar va prezenta, intre altele, marturii ale unor victime ale accidentelor rutiere, dar si ale familiilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere.

Conferinta de presa, organizata impreuna cu Asociatia Nationala pentru Sprijinirea Victimelor si Prevenirea Accidentelor Rutiere, s-a desfasurat intr-un cadru neobisnuit. Ziaristii au fost invitati sa stea in scaun cu rotile, alaturi de mai multe persoane care au fost victime ale accidentelor rutiere si acum sunt imobilizate in scaune cu rotile.

In cadrul evenimentului, Mandachi a prezentat o familie care si-a pierdut patru din cei noua copii intr-un accident rutier. De asemenea, la conferinta de presa a fost prezent si Cristofor Aldea Teodorovici, fiul cuplului de artisti Ion si Doina Aldea Teodorovici din Republica Moldova, care au murit intr-un accident rutier in Romania, in octombrie 1992.

Antreprenorul sucevean a spus ca a constatat ca „romanii se aprind greu si se sting repede” si ca nimeni nu a gasit modalitati pentru a face mai vizibila nevoia de autostrazi. Din oamenii de afaceri care au fost alaturi de el in 15 martie, putini au ramas, a spus Mandachi. „Sunt oameni de afaceri care au ditamai departamente de marketing, ditamai bugete de marketing si nici unul nu au nicio idee sa faca o campanie similara, dar cand isi promoveaza business-urile au tot felul de idei, au tot felul de bugete, vin in seminarii si ne spun cum sa ne imbogatim, cum sa facem”, a spus Mandachi.

El a subliniat ca nu cearta pe nimeni, dar ca asta este o constatare a sa. Totodata, el a negat ca ar intentiona sa se implice in politica si a aratat ca sunt foarte multe persoane care au schimbat multe in lume fara sa fie politicieni. Mandachi a atras atras atentia ca Romania este tara mortii in Europa avand primul loc la decese prin accidente rutiere, iar Suceava se afla pe primul loc in tara la morti in accidente rutiere. „Suntem fruntasi in tara mortii”, a spus Mandachi, care ii considera curajosi pe cei care circula pe drumurile din tara si din Suceava. S

Stefan Mandachi a mai aratat ca de la manifestul sau din 15 martie au trecut doua luni si nu s-a facut nimic notabil in Romania in ceea ce priveste constructia de autostrazi, in timp ce in lume s-au dat in folosinta sute de kilometri. El a spus ca in aceasta perioada a parcurs 6.000 de kilometri in tara pentru documentarea filmului sau si ca nu a intalnit santiere care sa-l determine sa considere ca se lucreaza la infrastructura rutiera. „Nu s-a intamplat nimic. Lumea doarme, ca e somn. Nu putem sta numai cu praf in ochi: da domnule, o sa facem. Sa vedem santiere. Unde sunt santiere? In tara asta nu se intampla absolut nimic”, a declarat Mandachi. El a adaugat ca nu-si doreste ca Romania sa fie un fel de hibernatiune si ca trebuie ca fiecare sa vina cu o initiativa pentru a determina autoritatile sa faca drumuri mai sigure.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

2 minute ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

45 de minute ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

38 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

53 de minute ago