Stefanescu anunta ca Dragnea l-a sunat din puscarie. Fostul lider suprem nu suporta sa vada ce se intampla cu partidul

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a anuntat, luni, ca Liviu Dragnea i-a telefonat din inchisoare. Stefanescu sustine ca Dragnea nu stie ce se intampla acum in PSD pentru ca „nu se uita la televizor”.

„Hai sa lamurim cateva aspecte. Liviu Dragnea a facut o lista, asa cum prevede legea in care intra membrii familiei si trei colegi din partid. Conform legii, aceasta lista a fost predata la intrarea in penitenciar si ea poate fi pusa in aplicare dupa ce trec cele 21 de zile de acomodare.

Speram si noi colegii ca la primele vizite vom fi si noi invitati sa vorbim cu Liviu Dragnea. Da, m-a sunat o singura data. De obicei vorbeste cu familia, nu am vorbit despre ce se intampla in partid, nu am vrut sa il necajesc, am incercat sa il protejez si eu si familia. Nu se uita la televizor”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Stefanescu s-a dus apoi la Antena 3 unde a sustinut ca Dragnea este „detinut politic”.

”Liviu Dragnea este un om foarte puternic, foarte demn si foarte curajos. Eu sper ca foarte multi colegi sa nu se delimiteze de Liviu Dragnea. Eu vreau sa le amintesc ca multi colegi au cazut la datorie in lupta cu statul paralel. Eu sper ca partidul sa nu uite ca in aceasta batalie foarte stransa multi colegi din tara au cazut.

Probabil, dar cred ca nu se uita la televizor tocmai din acest moment. Liviu Dragnea este un detinut politic in acest moment. Este cuprins de anumite sentimente cand vede ca se intampla lucruri ciudate in partidul pe care l-a condus. Incearca sa se delimiteze putin de situatia asta.

Mi-a spus ca este puternic, este demn, ca-si va duce crucea pana la capat. Eu sunt pe lista de vizitatori si am sa ma duc la el atunci cand iese din perioada de carantina.

Sunt momente delicate pentru partid, sunt lucruri care trebuie reglate si trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Vad ca ne cam uitam camarazii din partid, in momentele grele. Eu cred ca ar trebui sa ajutam inclusiv familia colegilor aflati la ananghie.

Nici macar nu-i trecea prin cap ca va fi executat pe o astfel de speta. Nimeni din partid nu credea asa ceva. Nu am crezut nici macar la referendum, cand un lider de partid a chemat lumea la vot impotriva unui dictator, impotriva unui monstru care a condus Romania”, a spus ulterior Codrin Stefanescu la Antena 3.

Cu toate acestea, surse din Administratia Penitenciara au declarat pentru mai multe publicatii ca Dragnea are televizor in celula, insa acesta trebuie sa fie inchis la ora 22.00.

De asemenea, Dragnea sta singur in celula, un fapt neobisnuit.

Mai mult despre: ,

Comentarii: