Stefanescu anunta cine este misteriosul „personaj veninos” pe care Dragnea il acuza ca ii otraveste pe premierii PSD

politica

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a dezvaluit cine este „personajul veninos” de care vorbea aseara, la conferinta de presa dupa CEX, presedintele PSD Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, Dragnea s-a referit la Lucian Pahontu, seful SPP.

Intr-o interventie avuta la Digi FM, Codrin Stefanescu a spulberat misterul „personajul veninos” despre care Liviu Dragnea afirma, luni seara, ca face mult rau in interior PSD.

„Personajul veninos este dl Pahontu, despre care a mai vorbit Liviu Dragnea si anul trecut. Se vor lamuri care este rolul dlui Pahontu si al altora dimprejurul lui in politica noastra din Romania si cum e cu mesagerii care sunt trimisi cu promisiuni pentru unii si pentru altii ca ajung ministri si care sunt ordinele pe care le dau. Foarte multi dintre colegii nostri aflati in guvern si aflati in functii importante sunt loviti de acest tip de mesaj si de mesagerii veniti cu diferite ordine. In Romania sunt o sumedenie de oameni care detin functii importante si folosesc acele institutii, subordonatii si banii de la buget pentru acele institutii in interes propriu sau al unui grup pe care noi l-am numit statul paralel. Dl Pahontu este unul dintre capii celor care conduc. Mesagerii sunt sub dl Pahontu. Dl Pahontu, cum spune dl Dragnea, este un sforar principal, care decide”, a declarat la Digi FM Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: