politica

Stefanescu confirma dezvaluirile lui Dancila: „Partidul a fost vandut cu totul. Dragi colegi, fiti barbati, parca toti ati inghetat de frica”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, reactioneaza si el la dezvaluirile Vioricai Dancila despre Marcel Ciolacu si Paul Stanescu. Stefanescu le cere pesedistilor sa fie „barbati”, si sa actioneze intrucat „partidul a fost vandut cu totul si toata lumea stie asta”.

„Viorica Dancila a acuzat actuala conducere PSD de tradare. Am asteptat pana acum sa vad vreo reactie din partid. Niciuna! Parca toti ati inghetat de frica, dragi colegi! Parca v-a disparut si ultima farama de curaj, ultima picatura de loialitate! Toti stiti ca lucrurile sunt mai grave decat acuzatiile Vioricai! Se vede blatul, se vad tresele unora prin camasa, se vede penibilul in care a ajuns PSD! Nici o reactie la toate nenorocirile pe care le fac rezistii, nici un pic de solidaritate cu cei din strada, nici un strigat de protest macar!

Partidul a fost vandut cu totul si toata lumea stie asta! Au vandut-o pe Dancila si guvernarea PSD aceiasi care l-au vandut si pe Liviu Dragnea! Personaje toxice lipsite de carisma si mesaj public, specializati insa in gudureli pe langa liderii momentului. Pe care i-au tradat fara nici un pic de mila! Ca sa ajunga sefii vostri si groparii ideilor de patriotism si romanism! Adica ceea ce au cerut oamenii care ne-au votat! Fiti demni si vorbiti public despre toate astea, dragi colegi! Fiti barbati, nu speriati de bau-bau-ul din padure!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Fostul premier si presedinte al PSD Viorica Dancila l-a acuzat, joi, pe actualul lider al social-democratilor, Marcel Ciolacu, de faptul ca a tradat-o, ea exprimandu-si regretul ca l-a sustinut pe acesta, in mandatul trecut, pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Viorica Dancila s-a referit, intr-un interviu pentru Antena 3, la „cartea-interviu” pe care o va lansa si in care vorbeste despre „provocarile perioadei” in care a fost sef al Executivului.

„Multi oameni vor crede ca acest demers este unul de razbunare. Nu, nu este razbunare. Daca doream razbunare, veneam cu aceste dezvaluiri inainte de alegerile locale sau parlamentare. Este un demers pentru adevar, pentru ca eu consider ca PSD nu se poate recladi decat prin adevar. Am folosit aceste cuvinte pentru actualul presedinte PSD, Marcel Ciolacu, iar cand am vorbit de tradare m-am referit la motiunea de cenzura impotriva Guvernului pe care l-am condus, la investirea noului guvern, unde iar Marcel Ciolacu a avut un rol foarte important, dar si la Paul Stanescu, care a tradat din prima clipa”, a declarat Dancila.

Ea a spus ca motiunea de cenzura in urma careia a cazut executivul condus de ea a fost adoptata cu ajutor din interiorul PSD.

„Nu pot sa acuz nici PNL, nici USR, nici presedintele Romaniei, pentru ca tradarea a fost din PSD. Inainte de motiune am avut toate asigurarile din partea lui Marcel Ciolacu ca aceasta motiune nu va trece. Am pe telefon un tabel trimis de Marcel Ciolacu, cu calcule facute, in care noi aveam minim 241 de voturi fara nicio problema. Mi-a garantat ca motiunea nu va trece. (…) In timpul motiunii mi-am dat seama ca am fost tradata din PSD, si aici, pe langa Marcel Ciolacu care a dirijat toate aceste lucruri, alaturi de domnul Simonis”, a afirmat Viorica Dancila.

Fostul lider PSD a spus ca regreta ca l-a sustinut si propus pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Regret pentru ca am avut incredere. L-am sustinut cu toata deschiderea. In momentul in care a fost votat Marcel Ciolacu, eu am plecat de la Palatul Victoria si am venit in Parlamentul Romaniei sa il sustin, pentru ca eu am considerat ca intr-un partid trebuie sa existe sustinere reciproca. L-am numit pe Marcel Ciolacu sperand ca va avea o abordare foarte serioasa si foarte corecta. Era presedinte de filiala judeteana, m-am gandit ca nu trebuie sa fiu doar eu, sa aduc cat mai multi presedinti din teritoriu alaturi de mine, astfel incat sa luam cele mai corecte decizii. Ceea ce s-a intamplat a demonstrat ca, de fapt, am crezut in cine nu trebuia”, a sustinut Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

7 ore ago

Ciuca: „Daca va fi nevoie, PNL va avea propriul candidat la Primaria Capitalei. Electoratul nostru nu-l sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi seara, ca, in eventualitatea retragerii lui Catalin Cirstoiu…

4 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

8 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

8 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

8 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

8 ore ago