Stefanescu da lectii de „normalitate”: „Bai, rezistilor, eu am doi copii cu doua femei. Imi plac femeile”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un nou val de invective la adresa „rezistilor” sustinand ca el este un barbat „normal”: „Am doi copii extraordinari si destepti, facuti din dragoste cu doua femei splendide, asa cum doar visati voi in bezna noptii, fatalailor!”.

„Bai rezistilor, mai ciudatilor, hai sa va zic ce fel de gen sunt eu! Sunt genul standard, sau cum s-ar zice, normal! Adica imi plac femeile, vinul si muzica veche lautareasca. Iubesc arta, cartile, biserica si tot ce-i romanesc!

Am doi copii extraordinari si destepti, facuti din dragoste cu doua femei splendide, asa cum doar visati voi in bezna noptii, fatalailor!

Am toate defectele si calitatile unui barbat roman, exact ca si alte milioane de barbati din tara mea! In concluzie: parada voastra lgbt e o sfidare uriasa a valorilor traditionale romanesti! E calcarea in picioare a memoriei stramosilor nostri, e un sacrilegiu, dorinta voastra de-a anihila Biserica in intregul ei! Dar ne vom opune, ma rezistilor!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Citeste si: Stefanescu, blocat si suspendat de Facebook. El s-a laudat ca este „normal” pentru ca are doi copii cu doua femei

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice din Bucuresti ofera Asociatiei ACCEPT mai multe optiuni pentru desfasurarea marsului „Bucharest PRIDE” si anunta ca ramane deschisa dialogului in speranta unei pozitii „comune”, dupa ce traseul propus de organizatori nu a fost acceptat.

Potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei transmis vineri, Comisia, intrunita joi in sedinta, a argumentat pericolele la care s-ar putea expune participantii la eveniment in cazul in care acesta s-ar desfasura pe Calea Victoriei, acolo unde „in mod traditional” are loc proiectul „Strazi deschise”.

Membrii de specialitate ai comisiei au avertizat asupra faptului ca pe traseul propus de asociatie va exista deja o densitate importanta de oameni care poate reduce posibilitatea organelor de ordine sa ii protejeze pe manifestanti. Ca urmare, nu ar fi intrunite conditiile legale de organizare a adunarilor publice prevazute de Legea 60/1991.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice a propus ca marsul „Bucharest PRIDE” sa fie organizat fie in aceeasi locatie dar intr-o alta zi, fie in aceeasi zi dar intr-o alta locatie, pe Soseaua Kiseleff sau pe Bulevardul Magheru, cu un numar de participanti adaptat conditiilor sanitare actuale si cu respectarea normelor curente privind adunarile publice.

Organizatorii marsului au solicitat aprobarea unui eveniment cu 10.000 de participanti, fapt care, potrivit PMB, contravine Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, care prevede o limita superioara de 500 de participanti la mitinguri si demonstratii.

PMB, care precizeaza ca respecta dreptul acestei organizatii a societatii civile de a-si face auzita vocea, sustine ca reprezentantii Asociatiei ACCEPT au respins pentru moment alternativele prezentate.

Din Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice din Capitala fac parte, printre altii, reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, reprezentanti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Brigazii Rutiere, Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, STB si ASSMB.

Municipalitatea subliniaza ca evenimentul „Strazi deschise” nu este o adunare publica, ci un spatiu pietonal deschis cu o densitate mare de bucuresteni, organizat in fiecare week-end incepand cu 29 mai.

„Temeiul legal pentru care evenimentul ‘Bucharest Pride’ nu se poate suprapune cu evenimentul ‘Strazi deschise’ nu este interdictia de suprapunere a doua adunari publice (‘Strazi deschise’ nu este o adunare publica, asa cum am aratat), ci art. 2 din Legea 60/1991 a adunarilor publice. Conform acestuia, nu pot fi organizate adunari publice in locatii care pot sa puna in pericol participantii. Organele de ordine din Comisia de avizare au avertizat asupra pericolelor de organizare a unui miting intr-o zona cu densitate deja crescuta, aratand ca exista riscuri in asigurarea sigurantei participantilor la mars”, explica PMB.

Potrivit Primariei Capitalei, Asociatia ARCEN nu are nicio atributie in organizarea evenimentului „Strazi deschise”.

„Asociatia a propus municipalitatii pietonalizarea in weekend a unor zone din Bucuresti. Municipalitatea a adoptat propunerea, iar atributiile privind desfasurarea corespunzatoare a evenimentului, conform documentelor oficiale aprobate, revin Politiei Locale, Politiei Nationale si Administratiei Strazilor. Ambele cereri pentru miting ale Asociatiei ACCEPT prevad un numar de 10.000 participanti. La momentul primei cereri, 1 iulie 2021, numarul maxim de persoane prevazut de normele legale, generate de restrictiile sanitare, era 100. Este motivul pentru care discutarea cererii a fost amanata, asteptand relaxarea masurilor de securitate anuntata de Guvern. La acest moment, numarul maxim de persoane prevazut de normele legale este 500”, se mai arata in comunicatul PMB.

Primaria mai subliniaza ca nu poate refuza organizarea unui miting al Asociatiei Noua Dreapta, cat timp aceasta este o organizatie legal constituita, conform unei decizii a instantei de judecata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: