Stefanescu confirma acuzatiile: „Dancila a dat mana cu dusmanul”. Mesaj la un an de la mitingul negru al „camasilor albe”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, le cere pesedistilot sa nu uite promisiunile facute alegatorilor, in contextul implinirii unui an de la mitingul PSD organizat „impotriva abuzurilor”.

„A trecut fix un an de la marele miting PSD impotriva abuzurilor noii securitati ! Sper ca niciunul dintre colegii mei sa nu uite acest eveniment! Si nici promisiunile pe care le-am facut milioanelor de romani care ne-au votat!”, a scris Codrin Sefanescu, pe Facebook.

Cu o zi inainte, fostul secretar general al PSD si comunicator al partidului in timpul lui Liviu Dragnea, le cerea colegilor sa nu uite „camarazii cazuti in lupta de-a lungul timpului”.

O pesedista i-a transmis lui Stefanescu ca este dezamagita de evolutia PSD din ultima perioada, sustinand ca Viorica Dancila „a dat mana cu dusmanul”. Stefanescu a reactionat, sugerand ca lucrurile nu vor ramane astfel: „Putina rabdare”.

Mai mult despre:

Comentarii: