Stefanescu, delir la Congresul PSD in aplauzele delegatilor: „Liviu Dragnea este detinut politic”

politica

Codrin Stefanescu a atacat violent Justitia, din nou, in cadrul Congresului PSD de sambata. El candideaza pentru functia de secretar general al PSD.

„Am sa vorbesc despre curaj si loialitate. Mi s-a cerut sa ma schimb si sa uit. Nu pot sa uit ca in Romania, tara mea, s-au produs abuzuri inimaginabile. Aici in sala sunt oameni care au fost victime ale acestor abuzuri. Avem primari, viceprimari, oameni cu functii care au fost calcati in picioare si umiliti ani de zile. Cum pot sa uit lucrul asta? Cum pot sa uit ca un intreg partid a fost vanat si hartuit ani de zile si mesajul nostru catre popor a fost ca vom opri aceste abuzuri si ca vom face dreptate pana la capat. De aceea am fost alaturi de Adrian Nastase cand nu mai era nimeni (…), am fost alaturi de tine, Andrei Dolineaschi, cand te-au anchetat, am fost alaturi de tine, Olguta Vasilescu, cand ti-au pus catuse la maini pentru o mizerie, am fost alaturi de tine, Ionel Arsene, cand te-au incatusat pentru o mizerie, am fost alaturi de Mircea Cosma, de Andreea Cosma si de Vlad Cosma. Am fost alaturi de fiecare coleg al meu aflat la ananghie.

Am fost alaturi inclusiv de liderul nostru, aflat dupa gratii. Astazi, Liviu Dragnea este detinut politic (aplauze).

(…) Am trecut prin foarte multe batalii impreuna si prin foarte multe suferinte. Suntem un partid greu incercat. In tara cand am fost, in aceasta perioada, inainte de campanie si in timpul campaniei, la Suceava, la Iasi, la Botosani, sa va spuna colegii, primari de-ai nostri incepeau la microfon, in loc sa spuna ‘onorata asistenta’, ‘onorata instanta’ , dupa 6-7 ani de hartuiri, aflati intr-o continua vanatoare, umiliti impreuna cu familia (…) La botezul copilasului meu foarte multi colegi de-aici din sala a trebuit sa-si intrebe avocatii daca au voie sa participe, sa stea unul langa altul”, a declarat Codrin Stefanescu in fata delegatilor PSD.

Citeste si: Rezultatul alegerilor de la Congresul PSD. Codrin Stefanescu, la tomberon. Dancila, noul presedinte al partidului

Vezi video de la 05.10.00:

Mai mult despre: ,

Comentarii: